Machina je u Zagrebu, a ja nisam!

U posljednjih nekoliko godina rada s našim polaznicima primijetili smo kako se mnogi od vas suočavaju s brojnim izazovima.
Jedan od glavnih izazova koji nastojimo riješiti jest problem manjka vremena te nemogućnost pohađanja tečaja za one koji nisu iz okolice Zagreba.

Svjesni smo da većina naših polaznika nastoji izaći na kraj i s drugim obvezama te se čini gotovo nemoguće izdvojiti vrijeme samo za sebe.
Upravo zato oblikujemo i prilagođavamo naš sustav kako bi našim polaznicima znanje učinili što dostupnijim.


Kako funkcionira naš sustav prilagodbe praćenja tečaja?

Lijep je i sunčan dan, spreman si doći u Machinu i naučiti nešto novo. No, nije svaki dan lijep i sunčan. Zato smo se mi pobrinuli da tvoje loše dane svedemo na minimum te predavanja prilagodimo tvom rasporedu.

1. Fizička prisutnost na predavanju

Biti prisutan na predavanjima, uz prijateljsku atmosferu i komunikaciju, je dokazano najbolji način stjecanja znanja. Predavanja se održavaju u službenom prostoru Machine, Vlaška 126.

Kako bi osigurali da svatko dobije odgovor na pitanje te da predavač ima vremena posvetiti se svakom polazniku individualno, broj mjesta u učinoci smo ograničili na 10.

Svjesni smo kako naši polaznici najbolje usvajaju gradivo u ugodnom prostoru zbog čega u našim prostorima uvijek vlada prijateljska i opuštena atmosfera.

2. Live stream predavanja

Ukoliko nemaš energije i vremena fizički biti prisutan na predavanju, ili pak nisi blizu Zagreba ali ipak želiš usvojiti novu vještinu ili poboljšati vještine koje već imaš, možeš nam se priključiti i putem live streama koji ti omogućuje praćenje predavanja uživo iz udobnosti vlastitog doma uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima.

Neovisno da li tečaj pohađaš u učionici ili online imaš pravo na individualne konzultacije s predavačem kako bi smo bili sigurni da ćeš dobiti kvalitetno znanje i odgovore koji ti nedostaju, bez puno potrebe za Googlanjem 🙂

Iako ne radimo razliku između praćenja tečaja u učionici ili online, jer je vrijednost u znanju a ono je jednako za sve, cijena online tečaja je sada 40% niža s obzirom da niste u mogućnosti koristiti našu opremu.

3. Snimke predavanja

Ukoliko doista nisi imao vremena pratiti predavanja, možeš naknadno pregledati snimke naših predavanja kako bi mogao usvojiti propušteno ili ponoviti staro gradivo. U bilo kojem slučaju, predavanje će ti uvijek biti dostupno, kako bi i nakon završetka tečaja mogao ponoviti vježbe po potrebi.

Snimke predavanja i pristup live streamu su dakako dostupni i ako tečaj inače pratiš u učionici. Neke obaveze su neodgodive, no znanje ćemo ti učiniti dostupnim kako god možemo. 🙂

I dalje misliš da nemaš vremena i prilika naučiti nove vještine?

Kontaktiraj nas na machina@machina.hr i dođi k nama na konzultacije i kavu, čaj ili sok kako bismo složili najbolju ponudu tečaja za tebe i tvoju budućnost!